Opkaldsfilter

Opkaldsfiltret giver dig mulighed for at blokere uønskede opkald, som for eksempel reklameopkald. Appfiltrene kalder op ved hjælp af en forbudt-liste for kontakter, du opretter. Dit nummer vil fremstå som optaget for uønskede kontakter.

Kaspersky forbedrer for øjeblikket spambeskyttelsesfunktionen i sine produkter. Hvis du bruger funktionen opkaldsfilter i Republikken Kasakhstan, kan du hjælpe Kaspersky med at opdage spammere. For at gøre dette skal du acceptere at sende statistik over dine opkald, når du starter opkaldsfilter eller senere i Om > Erklæring om databehandling med formål at forbedre genkendelse af uønskede opkald (spam) i Kaspersky Lab produkter .

For at begynde at bruge funktionen Opkaldsfilter, skal du tilføje uønskede kontakter og numre til din forbudt-liste. Slå derefter filtrering til, og indstil en efteropkaldsopfordring hvis det er nødvendigt.

I Rusland og Indonesien bliver opkaldsfilteret erstattet af nummervisning. Lær mere om Nummervisning-funktionen .

Opkaldsfilter-funktionen virker ikke på tablets, der ikke har nogen SIM-kortplads eller ingen muligheder for mobilopkald.

I dette afsnit

Styring af din forbudt-liste

Konfigurerer filtrering